Grootste Deurzakker en Lid van Verdienste CV de Deurzakkers

DSC_6530 Ivo Hendriks naam (Medium)DSC_6573 Petra Kamps naamZaterdagavond zijn tijdens de pronkzitting van carnavalsvereniging De Deurzakkers in dorpshuis de Sprong te Ooij zowel de “Grootste Deurzakker” als het Lid van Verdienste bekend gemaakt. Grootste Deurzakker werd Ivo Hendriks en Lid van Verdienste Petra Kamps. Een Grootste Deurzakker wordt men als men zich bijzonder heeft ingezet voor de Ooijse dorpsgemeenschap en Lid van Verdienste wordt iemand, die zich bijzonder inzet voor de vereniging. Zo is Ivo bijv. actief bij de carnavalsvereniging, de Ooijse Toekomst, de Fraps en schutterij Eendracht, terwijl Petra zich veel inzet voor de dansgarde van de vereniging, waarvoor ze ook de nieuwe kleding maakt. zie de foto’s

twittergoogle_pluslinkedinmail