Pronkzitting in de Sprong van CV de Deurzakkers

Zaterdagavond was de eerste pronkzitting van het seizoen 2015-2016 van carnavalsvereniging De Deurzakkers in Ooij. Als gastverenigingen waren de carnavalsverenigingen uit Beek (de Cavalieren) uit Kekerdom (de Polderschuupers) en Leuth (de Sokkennummers) aanwezig.  Er werd een gevarieerd programma geboden, waarbij de dansgardes zich weer van hun beste kant lieten zien bij een gezamenlijk optreden in de 4 seizoenen dans. Maar ook traden de groepen apart op en waren er solo optredens van Eva en Britt.  Prachtig en indrukwekkend.  Tijdens de zitting werd er afscheid genomen van Peter van Raaij, de scheidende penningmeester van de vereniging en van Darwin Verhoeven (als bestuurslid) en Stefan Budding (ook als bestuurslid maar hij blijft in de Raad van Elf).  Het Duo Driekus en Dokus  trad weer op, er was een geweldig optreden van “Discotheek Madame Tussaud” waaraan veel leden van de Raad van Elf deelnamen en Tom Arens deed zijn act “Hoedje op, hoedje af”. De zanger Gino Graus, een jong aanstormend talent van 16 jaar maakte er een feest van en als uitsmijter trad Jasper van Gerven op met zijn buut “Dolle Dik”. Hij kreeg de zaal enorm aan het lachen.  Na afloop was er nog een gezellig samenzijn met DJ. Marcel. zie de foto’s DSC_6414 pronkzitting naam

twittergoogle_pluslinkedinmail