Seniorenpronkzitting in de Sprong 2015

Zondagmiddag  15 november vond de seniorenpronkzitting van carnavalsvereniging De Deurzakkers in Ooij plaats in het dorpshuis De Sprong. Dit werd mede georganiseerd door de KBO Ooij ( Belangenvereniging Senioren 50+), waarbij ook de Ballenmakerspenning werd uitgereikt. Deze keer aan Ton Kamps.  De middag werd gestart met een showdans van de Twinkle Stars. Driekus en Dokus waren aanwezig met hun buut en solodanseressen Eva en Britt dansten de sterren van de hemel. Maar ook de act “Hoedje op Hoedje af” was voor de bezoekers een prachtige beleving. De gezamenlijke dansgardes showden hun “4 seizoenen dans”en  “Discotheek Madame Tussaud” was weer een genot om naar te kijken. De Waalklinkers namen de bezoekers met hun liedjes terug in de tijd en de buut van Jasper van Gerven zorgde weer voor veel lachsalvo’s. Een prachtige middag waar veel senioren uit Ooij en omgeving, maar ook uit Beek (’t Höfke) van genoten hebben. De muzikale omlijsting werd verzorgd door de “Ooyenvaars”.  Hulde aan allen die deze prachtige middag tot een succes hebben gemaakt. zie de foto’s.DSC_7599 dans garde naam

twittergoogle_pluslinkedinmail