dsc_2002

NDO Festival Kampioen “Britt Schel”

dsc_2002

NDO Festival Kampioen 2013 “BRITT SCHEL”

Zondag 24 maart was het zover, de NDO festival kampioenschappen. Na 2 NDO festivals en 1 toernooi gedanst te hebben ging Britt met nog 10 andere tegenstanders de strijd aan om Nederlands Festival Kampioen te worden. En wat bracht dit een spanning met zich mee. De trainsters Natasja Vink en Linda Geutjes, ouders, opa en oma’s, dansgenootjes, en vele andere supporters keken vol trots toen Britt haar dans liet zien. De dans ging heel goed. En dan is het wachten op de uitslag. Heel spannend was dat.

De start bij plaats 11 naar plek 1 duurde heel lang, of althans dat leek. En toen kwam het verlossende woord, BRITT SCHEL, is Nederlands Festival Kampioen geworden met 250 punten. Een luid gejuich uit de zaal klonk er toen Britt het eren podium betrad. Daarna mochten de trainsters erbij komen en werd er een speciaal eerbetoon aan dit trio gebracht. Wat zijn we trots op deze kanjer. Britt treedt in de voetsporen van onze “ex” solodanseres Lynn Gerrits die ook deze titel in 2010 heeft behaald. Daar hoorde natuurlijk een toeterend rondje door de Ooij bij, iedereen mocht weten dat we een Nederlands Kampioen erbij hebben. De afterparty was bij Britt thuis, waar we samen hebben geproost op dit mooie resultaat en de afsluit van een prachtig seizoen. Britt gefeliciteerd met deze mooie prestatie, je bent onze kanjer.