DSC_5518

Pronkzitting met de Deurzakkers in het Heelal

Carnavalsvereniging de Deurzakkers in Ooij hield zaterdagavond haar eerste pronkzitting van het seizoen 2012-2013. Het thema van deze avond was: Met de Deurzakkers in het heelal en de hele pronkzitting was afgestemd op zaken, die daar mee te maken hadden en alles werd uitgevoerd door eigen, Ooijse “artiesten”. Een uitzondering vormde de bandparodist “Ome Henk” welke deze keer was ingehuurd. De dansgarde, bestaande uit de Twinkle Stars, de Little Dolls en de Blue Bells, inclusief solodanseres Britt, dansten weer de sterren van de hemel. Tijdens de pronkzitting werd Hanny Vernooij verkozen tot “Lid van Verdienste”en werd Nicole van Steen-Budding de Grootste Deurzakker. Ook werd het nieuwe boerenbruidspaar voor 2013 gepresenteerd. Dit zijn Zeger Stappershoef en Corine Master geworden. zie de foto’s 

DSC_5518