DSC_4531_Small_copy_copy

Pronkzittingen in dorpshuis de Sprong.

DSC_4531_Small_copy_copy

Op zaterdag 17 november a.s. wordt er weer een pronkzitting gehouden van carnavalsvereniging “De Deurzakkers” in het dorpshuis de Sprong te Ooij. De aanvang is 20.11 uur en het beloofd weer een prachtige avond te worden. Aansluitend is er de volgende dag, zondag 18 november, een seniorenmiddag. Deze begint om 14.00 uur. Op zaterdag zullen tevens de “Grootste Deurzakker” en het “Lid van Verdienste” bekend gemaakt worden. Op zondag  wordt de “Ballenmakerspenning” uitgreikt aan één van de senioren, die zich het afgelopen jaar  of de afgelopen jaren, erg verdienstelijk heeft gemaakt voor de Ooijse gemeenschap. Tijdens de pronkzitting op januari 2013 zal de nieuwe prins bekend gemaakt worden met aansluitend op zondag 20 januari de prinsenreceptie.