Ooij op Stelten 2012 geslaagd

De dag van “Ooij op Stelten’ op het Reiner van Ooiplein in Ooij opende vanmorgen met hondenweer. De regen viel met bakstenen uit de lucht en de mensen die de kramen voor de braderie moesten opbouwen hadden allemaal een nat pak. De hele morgen, ook tijdens de start van de braderie, bleef het regenen en dat voorspelde niet veel goeds. Maar toen burgemeester Paul Wilbers om 13.00 uur het startschot  (met de toeter) gaf voor de traditionele steltenloop,  was het droog, de lucht klaarde op maar bleef wel dreigen. Gelukkig bleef het de rest van de dag verder droog en konden de elf ploegen onder ideale weersomstandigheden hun spellen uitvoeren. Bij de Steltenloop kwam Johan Looijschelder weer als eerste over de streep en bij de dames was de overwinning voor Laura Schaap. De Ooijse Cupfighters  kwamen deze dag als winnaars uit de bus. Na afloop en bij de prijsuitreiking werd de muziek verzorgd door Remixx. Ooij op Stelten wordt georganiseerd door Carnavalsvereniging “De Deurzakkers”. De huidige opzet is zeker de moeite waard om volgende keer mee door te gaan. zie de foto’s.

DSC_5541_Ooij_op_Stelten

Klik hier voor foto’s van de braderie in de morgen