Leo Looijschelder onderscheiden met de Ballenmakerspenning.

Tijdens de Seniorenpronkzitting van de Ooijse Carnavalsvereniging “De Deurzakkers”, welke in samenwerking werd gehouden met de Ooijse KBO, werd Leo Looijschelder zondagmiddag onderscheiden met de “Ballenmakerspenning”. Hij ontving het bijbehorende certificaat van KBO voorzitter Sjef Wieland, terwijl de penning bij hem werd omgehangen door prins Marc.  Deze penning wordt één keer per jaar uitgereikt aan iemand, die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt in het ouderenwerk in Ooij. En Leo is zo iemand. Hij is een “Duizenddingenman”, die elke dag bijna 24 uur per dag werkt en zich daarbij ook nog heel veel in zet voor het verenigingsleven.  Tijdens de pronkzitting werd een deel van het avondoptreden (De Deurzakkers in het Heelal) van zaterdag nu getoond aan de senioren 50plus en het werd een gezellige en vooral prachtige middag.  Vooral de “Playback-groep van de KBO” oogstte veel succes bij de ouderen, maar ook de prachtige acts van de meiden van de dansgarde  en andere artiesten konden op veel applaus rekenen. Ook een aantal bewoners van ’t Höfke uit Beek waren naar Ooij gekomen om deze middag bij te wonen. zie de foto’s

DSC_6495_Leo_Looijschelder