Prinsenreceptie werd Prinsentreffen in Ooij

 Zondagmiddag werd in het dorpshuis De Sprong te Ooij de prinsenreceptie voor carnavalsprins Ary de Gemoedelijke gehouden. Het werd er een drukte van belang. Alle prinsen en de nieuwe prinses uit Leuth, uit de gemeenten Ubbergen, Millingen en Groesbeek gaven acte de presence en daardoor leek het op een echt prinsentreffen. Maar ook de Duitse carnavalsverenigingen uit Kranenburg en Nütterden kwamen hun Ooijse collega feliciteren, waarbij de Kranenburgse Dansmariekes een wervelende show presenteerden. Tijdens de receptie werd de Staatsiefoto van Prins Peter door Prins Ary opgehangen in de ere gallerij van de Oud-Prinsen. Voor zowel de bezoekers als de nieuwe Ooijse prins werd het een geweldige middag. zie de foto's
 dscf1026prinsen dscf1108solodans