dscf1108solodans

pronkzitting januari


Pronkzitting 17 januari 2009
  
Na veel trainen konden we dan onze dansen weer laten zien aan het vele publiek tijdens de 2e pronkzitting.
Als eerste gingen de Little Dolls het podium op met hun showdans “High School Musical”.
De meiden danste werkelijk de sterren van de hemel. De stoere jongens tegen de mooie meiden lieten een zeer mooie en leuke dans zien.Het enthousiasme bij de danseressen spatten er vanaf.

Vervolgens liet onze geweldige solodanseres Lynn haar kunsten op het podium zien, geen radslag, overslag, sprong is haar te veel. Geweldig wat een talent hebben we toch in de Ooij. En de uitstraling die er dan ook nog van uitstraalt, in 1 woord TOP !!!

Na de pauze toen onze nieuwe prins bekend is gemaakt mochten we ons gardeblok voor Prins Ary de Gemoedelijke vertonen.
27 Meiden van 5 jaar tot 15 jaar achter elkaar opkomend met een knallende muziek is al een zo’n mooi gezicht. En als de Twinkle Stars als eerste hun dans laten zien, zie je al snel moeders in de zaal met zakdoeken zitten. Wat knap van die meiden, zo’n dans en dan zo goed, geweldig! Zoals ze dansend het podium verlieten, kwam de volgende groep alweer op. De Little Dolls, een mooie groep van 12 enthousiaste meiden liet daar ff een stukje gardedans zien, zo mooi gelijk en wat een kwaliteit.De Blue Bells kwamen op toen de Litte Dolls hun laatste passen hadden laten zien. En deze leuke groep meiden liet ook echt weer een staaltje werk zien met radslagen, overslagen etc. Top gewoon.Het publiek kreeg gewoon kippenvel toen alle danseressen op het podium samen een geweldige eindpositie aan namen. Zo’n mooie groep meiden, daar kunnen we als vereniging heel trots op zijn. (wat we natuurlijk ook zijn)

En dan kwam nog de klapper van de avond, de showdans van de Blue Bells, Flashdance. Een werkelijk geweldige dans, met zoveel acrobatiek en sprongen dat je dit gewoon nog een keer gezien moet hebben om alles te laten bezinken. De kleding, dans, alles was perfect. De reactie uit de zaal was dan ook verbluffend, toen het applaus maar aanbleef. “We want more” werd ervan uit de zaal geschreeuwd. Reactie als “Hiermee kun je naar de TV” zijn dan natuurlijk helemaal geweldig, zowel voor de meiden als voor de trainsters.
We mogen dan ook zeggen dat we kunnen terug kijken op een zeer geslaagde pronkzitting. En dit alles natuurlijk te danken aan de goede en fijne inzet van al deze meiden.  

MEIDEN BEDANKT, JULLIE ZIJN TOP !!!

dscf1108solodansdscf0572dl