Zondagmiddag  16 november vond de seniorenpronkzitting van carnavalsvereniging De Deurzakkers in Ooij plaats in het dorpshuis De Sprong. Dit werd mede georganiseerd door de KBO Ooij ( Belangenvereniging Senioren 50+), waarbij ook de Ballenmakerspenning werd uitgereikt. Deze Ballenmakerspenning is voor iemand, die zich al vele jaren heeft ingezet voor de KBO en de Ooijse gemeenschap en deze werd deze keer uitgereikt aan “Kootje”(Wim) Tissen. Als ouderenadviseur doet hij heel veel voor de Ooijse gemeenschap.  De middag werd gestart met een optreden van de Twinkle Stars met hun “ Meiden van de Brandweerlied”. “Magin naam hebbe” bezong de komende herindeling en de gezamenlijke dansgardes voerden hun prachtige dans uit, waarbij de belangrijke momenten van het jaar 2014 werden uitgebeeld. Ook het “Ooij’s got talent” oogstte veel bijval. Verder waren er optredens van “Driekus en Dokus”, de Ooyevaars en werd de dokter van de toekomst uitgebeeld. zie de foto’s. DSC_0113dansgarde 2014 (Large)