Carnavalsfrühshoppen met de Deurzakkers ivm 44 jarig bestaan.

Zondag  10 februari stond bij carnavalsvereniging De Deurzakkers helemaal in het teken van het 44 jarig bestaan van de vereniging.  Nadat diverse verenigingen zich om 10.00 uur hadden verzameld in zaal De Vink te Ooij, werd de dag geopend door voorzitter Leo Looijschelder, die vervolgens, samen met de aanwezigen, een toast uitbracht op het jubileum. Daarna ging het hele gezelschap in optocht, voorafgegaan met de muziek van DES DWAAS uit Leuth naar dorpshuis De Sprong, waar de gehele dag feest gevierd werd. Daar ging het feest van start met een presentatie van de aanwezige carnavalsverenigingen en schutterij Eendracht Ooij. Diverse dweilorkesten  (DES DWAAS, de Waterjokers, Toeternietoe) trakteerden de bezoekers op hun muziek en de Duitse gasten uit Bedburg-Hau presenteerden een aantal Duitse Schlagers. Dansgarde Blau-Gelb uit Bedburg Hau was present met een optreden van twee van hun leden, solodanseres Britt van de Deurzakkers liet weer een prachtige solodans zien en de voltallige dansgarde van de Deurzakkers toonde weer haar kunnen op het podium en was weer geweldig om te zien. De middag werd besloten met een optreden van het Feest Duo.   zie de foto’s.

DSC_7914 Deurzakkers (Large)