Afsluiting 44 jarig bestaan de Deurzakkers met brunch

Carnavalsvereniging de Deurzakkers in Ooij sloot vandaag haar festiviteiten rond het 44 jarig bestaan van de vereniging af met een gezamenlijke brunch voor de leden in zaal de Vink te Ooij. Ongeveer 225 personen deden mee aan deze brunch,  die gevolgd werd door een feestmiddag met de geweldige  muzikale omlijsting van DJ Robert Pouwels. De enige persoon, welke al 44 jaar lid is en voormalig president van de vereniging, Wim Verriet, werd tijdens deze bijeenkomst gehuldigd, terwijl voorzitter Leo Looijschelder en het “duizenddingenmannetje” Tini Huijbers, i.v.m. hun verdiensten voor de vereniging, tot ereleden werden benoemd.  Ter gelegenheid van dit jubileum werden voor de bestuursleden en leden van de Raad nieuwe “steken” aangeschaft en deze werden ook deze middag gepresenteerd. zie de foto’s.
DSC_9033ereleden (Large)

twittergoogle_pluslinkedinmail