18e Helaho dansfestival in de Sprong te Ooij

Voor de 18e keer werd zondag 25 maart  in dorpshuis De Sprong te Ooij het HELAHO dansfestival gehouden. De organisatie van dit festival is in handen van de carnavalsverenigingen uit het Hoog en het Laag  in de gemeenten Ubbergen en Millingen aan de Rijn ( Deurdouwers, Deurzakkers, Polderschuupers, Sokkenummers, Cavalieren en Berggeiten)  Carnavalsverenigingen uit Nederland en Duitsland hadden zich voor dit toernooi ingeschreven en de belangstelling was erg groot. Er werd weer op zeer hoog niveau gedanst, waarbij de diverse dansgardes van carnavalsvereniging de Deurzakkers uit Ooij weer diverse prijzen (8x) behaalden. Maar ook de dansgardes uit Millingen aan de Rijn vielen in de prijzen.  zie de foto’s

dansgarde_Ooij

Zie deel 1 (’s morgens)

zie deel 2 (’s middags)

zie de foto’s van de prijsuitreiking