Lichtjesoptocht in Millingen aan de Rijn.

Op vrijdag 16 maart organiseerde carnavalsvereniging de Deurdouwers uit Millingen wederom de lichtoptocht. Om organisatorische redenen was de route enigszins gewijzigd. Er werd nu nu op de Rijndijk gestart en ging de lange stoet viade Steenstraat, Wethouder Arntzstraat naar de van Goghstraat om vervolgens door te gaan naar de hoofdroute, de  Heerbaan. Daardoor duurde het wat langer voordat de vele toeschouwers de stoet te zien kregen. De weersomstandigheden waren perfect en de optocht was ook deze keer weer het bekijken waard. De deelnemers hadden erg goed hun best gedaan om de carnavalswagens weer perfect te verlichten.  Onze eigen Ooijse prinsenwagen herbergde deze keer ook Prinses Xandra van Kekerdom en prins Jan van Berg en Dal met hun gevolg, naast de eigen prins Marc. zie de foto’s
DSC_1874_lichtjesoptocht