Ballenmakerspenning voor Jan Donderwinkel in Ooij

Zondagmiddag kreeg Jan Donderwinkel uit Ooij, tijdens de druk bezochte seniorenpronkzitting in het dorpshuis De Sprong te Ooij, uit handen van carnavalsprins Peter van de Deurzakkers de Ballemakerspenning uitgereikt. Deze penning wordt één keer per jaar uitgereikt aan iemand, die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt in het ouderenwerk in Ooij. En Jan is zo iemand. Hij was een aantal jaren voorzitter van de Ooijse KBO, maar moest onlangs om gezondheidsredenen stoppen. Onder zijn leiding is de Ooijse KBO tot een bloeiende vereniging uitgegroeid. Tijdens de pronkzitting werd een deel van het avondoptreden van zaterdag nu getoond aan de senioren 50plus en het werd een gezellige en vooral prachtige middag.  Vooral de “Playback-groep van de KBO” oogstte veel succes.Ook een aantal bewoners van ’t Höfke uit Beek waren naar Ooij gekomen om deze middag bij te wonen. zie de foto’s
DSC_6489_Playbackgroep_copyDSC_6278_Jan_Donderwinkel_copy_copy_copy