Pronkzitting met als thema Circus M Ooij

Zaterdagavond vond in het dorpshuis de Sprong in Ooij de eerste pronkzitting van dit seizoen van carnavalsvereniging De Deurzakkers plaats. Deze pronkzitting stond geheel in het teken van circus mOoij en alle acts waren daar ook op afgestemd zoals een zeehonden act en een optreden van De Oppassers. Met een geweldige showdans van de  jongste groep, de Twinkle Stars, was de toon gezet voor een mooie avond. Natuurlijk waren Magin Naam Hebbe en Solo Britt weer van de partij en verzorgde Leo Vis (roel vink) zijn eerste Buut. Voor de pauze is Erna Driessen gekozen tot Grootste Deurzakker, voor haar inzet voor de dorpsgemeenschap. Na de pauze werd het Lid van Verdienste bekend gemaakt, die eer viel te beurt aan Nel Huisman voor haar jaren lange inzet voor onze vereniging en in het bijzonder de organistie van de boerenbruiloft. Met het optreden van de Little Dolls en Blue Bells met hun Circus Du Soleil act, buut van Driekus en Dokus, Solo Lynn en zang van Net Nie kunnen we weer terug zien op een geslaagde avond. zie de foto’s

DSC_6076_M_ooij