Prinsenreceptie Roel den Erste


 Zondagmiddag vond in het dorpshuis De Sprong te Ooij de prinsenreceptie plaats voor de nieuwe prins van C.V. De Deurzakkers, Prins Roel den Erste, de vrolijke fluiter. Heel veel carnavals verenigingen uit Nederland en Duitsland waren naar de Sprong gekomen om prins Roel de hand te schudden, maar ook veel vrienden, bekenden en andere belangstellenden kwamen de nieuwe prins feliciteren. Nog nooit was het tijdens een prinsenreceptie zo druk, dat zelfs het vooraf ingerichte deel van de Sprong uitgebreid moest worden met extra ruimte. Tijdens de receptie werd door Prins Roel de Eerste, samen met oud-prins Ary de foto van prins Ary opgehangen in de eregalerij van oud prinsen. De dansgarde van de Duitse carnavalsvereniging uit Kranenburg gaf een wervelende show voor de nieuwe prins, terwijl de eigen dansgarde van de Deurzakkers eveneens een spetterende show liet zien, in hun nieuwe kleding. zie de foto's