Senioren pronkzitting in de Sprong

Zondagmiddag was de Seniorenpronkzitting van carnavalsvereniging De Deurzakkers in het dorpshuis De Sprong te Ooij. Voor een volle zaal met senioren, aangevuld met jeugdige en minder jeugdige artiesten en familie. Nu traden de Ooijse artiesten, die ook al tijdens de zaterdagavond gehouden pronkzitting hadden opgetreden, op voor deze senioren. Deze keer aangevuld met een play back act van de KBO (Katholieke Belangenorganisatie voor 50 plus) De deelnemers hieraan varieerden in leeftijd tussen 70 en 85 jaar en lieten zien, dat ze er nog steeds bij hoorden. De senioren uit Ooij waren o.a. gastheer van andere senioren uit Beek ('t Hofke). Tijdens deze pronkzitting werd de ballenmakerspenning bekend gemaakt. Dit is een onderscheiding, welke door de Ooijse KBO in het leven is geroepen om uitgereikt te worden aan iemand, die zich erg verdienstelijk heeft gemaakt (of nog maakt) voor de Ooijse senioren. Dit was Wim Janssen, die zich wekelijks inzet in het Internetcafé, waar veel senioren gebruik van maken. Helaas was Wim tijdens deze zitting niet aanwezig en werd de onderscheiding door Prins Ary uitgereikt aan zijn echtgenote Tilly. zie de foto's