Winterse sferen bij de pronkzitting

   
 Het waren winterse taferelen tijdens de pronkzitting van de CV de Deurzakkers uit Ooij in het dorpshuis De Sprong. Met een prachtig decor, verzorgd door Jaap van Roozendaal decorbouw, als achtergrond trok een keur aan, vaak winterse, Ooijse artiesten voorbij, die er gezamenlijk een fantastisch avond van hadden gemaakt. Na de opening door voorzitter Leo Looijschelder was er een optreden van de dansgroep De Twinkle Stars, de jongsten van de dansgarde. Hun optreden was niet alleen vertederend maar ze dansten als volleerde danseressen. Vervolgens waren er optredens van Toon De Zwetslikker als Anton uit Tirol en Lynn Gerritzen met een geweldige solodans. IJs & Co vermaakten het publiek deze avond met twee optredens. Voor de pauze was er "Après Ski" terwijl ze na de pauze met het Schlagerfestival op het toneel verschenen. President Zeger Stappershoef praatte het geheel aan elkaar en tot zijn grote verrassing werd hij deze avond ook nog eens tot "Lid van Verdiensten" benoemd, een onderscheiding die hij zeker verdiend heeft voor al zijn inzet voor de carnavalsvereniging. De zanggroep "Mag Gin Naam Hebbe" trad samen met een deel van "de Ooijevaars" op en bezongen de oude en nieuwe tijden van "Bartje" en de problemen over de overlast in de Prinses Beatrixstraat. Overigens kwam dat onderwerp heel vaak aan de orde, Het Ooijse Fietsclubje reed samen met het publiek door de Ooij en ze vertelden op hun manier wat er zoal in Ooij te doen was. Een hoogtepunt, dat zeker voor herhaling vatbaar is. Grootste Deurzakker werd Aad Koks, die deze avond helaas niet aanwezig kon zijn. Ook hij heeft deze onderscheiding echt verdiend. Een wervelende show werd ook verzorgd in de vorm van een Kerstmix door de danseressen van de Blue Bells & de Little Dolls. Hun dansen vloeiden op een geweldige manier in elkaar over. Driekus en Dokus hadden een buut met Heidie en Peter. De IJslollies, de Frollies, groep die er met de Playbackshow tijdens Ooij op Stelten altijd een prachtige act van maakt, was nu versterkt met twee zangers, hetgeen ook weer de moeite waard was om te bekijken. De oud prins Peter en oud-adjudant Robbie sloten de avond af met zang, waarbij ze geassisteerd werden door de leden van de Raad van Elf en Prins Ary. I.v.m. diverse andere feestjes in Ooij zat de zaal helaas niet vol, maar de afwezige feestgangers zullen zeker te horen krijgen dat ze één van de meest succesvolle pronkzittingen hebben gemist. zie de foto's