dscf5491svoprins

Prins Peter reikt prijzen uit bij SVO

 Voor het laatst in het oude clubhuis "De Kempkes" hield SVO '68 haar traditionele nieuwjaarsreceptie op Nieuwjaarsdag. Tijdens deze receptie is het inmiddels gewoonte geworden dat de Sportman en Sportvrouw van het Jaar bekend gemaakt worden, alsmede de Sportgroep van het Jaar.  Deze onderscheiding wordt het ene jaar uitgereikt door de Konig of Koningin van Schutterij Eendracht en het andere jaar door de Carnavalsprins. dscf5491svoprinsDit jaar was de Carnavalsvereniging aan de beurt en kreeg Prins Peter de Tijdloze de eer om de onderscheiding van Sportvrouw uit te reiken aan Corrie Kersten, o.a. actief bij de korfbal en de onderscheiding van Sportman van het Jaar aan Sjors Hendriks, die de laatste jaren actief is bij de afdeling tennis van SVO. Het eerste elftal van SVO werd geëerd met de onderscheiding Sportteam van het Jaar. Als alles goed gaat  zal SVO dit jaar haar nieuwe clubhuis in gebruik nemen . zie de foto's.