img_5344svo

Nieuwjaarsinstuif SVO

 img_5344svo Tijdens de traditionele Nieuwjaarsinstuif van SVO '68 was dit jaar ook weer de carnavalsvereniging De Deurzakkers uitgenodigd, samen met de schutterij Eendracht uit Ooij. Mocht vorig jaar de carnavalsprins de prijzen voor de Sportvrouw en Sportman van het jaar uitreiken, deze keer viel die eer te beurt aan de schutterij. zie de foto's van Marcel Vink. 

Nieuwjaarsinstuif Sport Vereniging Ooij
  Op 1 januari jl. werd traditioneel weer een receptie voor alle leden van de S.V.O.-afdelingen in het feestelijk aangeklede clubhuis "de Kempkes" georganiseerd.
Zo was er dit jaar speciaal voor de kinderen tot 13 jaar, 2 uur genieten van een circus workshop.
Tijdens de druk bezochte Nieuwjaarsreceptie van SVO werden Linda Scholten – Vermeulen en Erwin Basten resp. als sportvrouw en sportman van het jaar gehuldigd. 
De clubscheidsrechters,  Aad Koks, Willy Koks, Tom Peters en Ben Scholten  van S.V.O.afdeling voetbal werd sportploeg van het jaar 2007. De bijbehorende oorkondes werden door koningin Wilhelmina van schutterij Eendracht Ooij uitgereikt aan de uitverkorenen. Dit onder een hartelijk applaus van tot de nok gevulde zaal. Dit alles werd opgeluisterd met de zang en muziek van Paul.
Al met al een zeer geslaagde NieuwjaarsInstuif dat volgend jaar, op deze manier, zeker weer een vervolg zal krijgen.