Zondag was er weer een nieuwe editie van Ooij op Stelten, waaraan tevens een braderie was gekoppeld. 8 teams deden dit jaar mee aan deze  32e editie van Ooij op Stelten, waaronder twee damesteams.  Ooij op Stelten, begon, zoals gewoonlijk met een steltenloop voor alle deelnemende teams waarbij het startschot werd gegeven door wethouder Ria Barber van de gemeente Groesbeek. Zij reikte ook de prijzen uit. Bij de dames was de winnares (net als vorig jaar) Iris Vink en bij de heren was het opnieuw Johan Looijschelder, die direct al hollend op zijn stelten en net als voorgaande jaren, het hele peloton ver achter zich liet. De gehele dag was er muziek van DES Dwaas uit Leuth.  Algeheel winnaar werd het AA-team en als tweede eindigde  “de Ooijse Cupfighters 2.0”.   Bij de dames was het team “Niemand” de eerste, terwijl het team “Zooitje Ongeregeld” tweede werd.  Na afloop van de spelen was er een optreden van Bennie Solo in zijn diverse creaties. Hij deelde ook de prijzen uit. zie de foto’s.DSC_7317 AA team naam