Remco Scholten de nieuwe jeugdprins van CV de Deurzakkers.

Remco Scholten (van het “Kasteel  in Ooij) , is vrijdagmorgen tijdens de jeugdprinsverkiezing in basisschool Opweg te Ooij, gekozen tot jeugdprins van Ooij. Samen met zijn pages Iris van Oorsouw en Anouk Hage, adjudant Lyndi van der Meulen  en president Sem van der Meulen, zal hij het komende jaar de carnavalsvereniging De Deurzakkers als jeugdprinses vertegenwoordigen. Dit jaar was er een erg grote “Raad van Elf” bij de jeugd. Zo groot zelfs, dat er niet voor iedereen een cape en steek was. Toch zullen al de leden van deze uitgebreide “raad van Elf” wel allemaal mee gaan op de jeugdprinsenwagen. Ook werd er deze morgen afscheid genomen van prinses Britt en haar pages. Prins Remco kreeg uit handen van meester Martien Swartjes, namens de school de sleutel van de school uitgereikt. Tijdens deze carnaval zal ook hij de ” baas van de school” zijn. Na de viering op school volgde een optocht door het dorp. zie de foto’s DSC_6317 jeugdprinsenkabinet (Large)