Boerenbruiloft in Ooij.

Zaterdag werd in Ooij voor de 25e keer de Boerenbruiloft van carnavalsvereniging De Deurzakkers gehouden. Dit gebeurde  in zaal De Vink te Ooij waar het boerenbruidspaar Super Soe 30 en Sebastiaan de Regiostier door “pastoor Tini” in de onecht werden verbonden. Vooraf was het nieuwe paar per “verreiker” van huis gehaald, terwijl ze vergezeld werden door de familie.  Na de huwelijksplechtigheid volgde een gezamenlijk stamppotmaaltijd, aangevuld met een oosterse maaltijd, gevolgd door een receptie, waar de diverse verenigingen hen kersverse “onechte bruidspaar” konden feliciteren. Tijdens de daarop volgende feestavond werd het een gezellige boel, mede door de inbreng van DJ-zanger  Levi. In ieder geval werd deze avond duidelijk, dat de boerenbruiloft nog steeds leeft in Ooij. zie de foto’s DSC_7096 BB Ooij (Large)