Prinsenreceptie Prins Chris de Eerste in de Sprong te Ooij

Prinsenreceptie Prins Chris de Eerste in de Sprong te Ooij Gepubliceerd 19 januari 2015 | Bewerken Zondagmiddag vond in dorpshuis De Sprong te Ooij de “Prinsenreceptie” van Prins Chris de Kale Kletser van carnavalsvereniging De Deurzakkers plaats. Alle carnavalsverenigingen uit Het Hoog en Het Laag, verenigd in het HeLaHo ( Beek, Leuth, Kekerdom, Millingen, Berg en Dal, Groesbeek), alsmede uit het Duitse Kranenburg en Nütterden waren aanwezig. En natuurlijk waren er ook weer vertegenwoordigers van de diverse Ooijse verenigingen en de politieke partij C90. Er was een speciaal optreden van de dansgarde van de Deurzakkers en eveneens van de Krune Kraone uit Kranenburg en samen zorgden ze er voor, dat het een prachtige feest werd. Tevens werd de foto van oud-prins Bas de Snoeper opgehangen in de eregalerij der oud-prinsen. De muziek werd, zoals vanouds, verzorgd door de Ooij-evaars. Ceremoniemeester was Zeger Stappershoef. zie de foto’s

DSC_1896Prinsenreceptie (Large)