Op bezoek bij de pastorie, de jongste en de oudste inwoner.

Traditiegetrouw bezocht carnavalsprins Bas d’n Erste van de Deurzakkers op maandag de pastorie, de jongste inwoner en de oudste inwoner. Op de pastorie werd het hele gezelschap ontvangen door pastoor Henk Janssen en leden van het kerkbestuur. Vervolgens werd een bezoek gebracht aan de jongste inwoner  van Ooij, Sarah van den Berg, geboren op 25 februari 2014. Ze is de dochter van Elleke en Mark van den Berg. Voor de ouders was het wel even wennen. Ze waren als tamelijk nieuwe Ooijse inwoners nog niet zo bekend met deze gebruiken en hadden in één klap het hele huis vol. Na dit bezoek ging het hele gezelschap voor de 7e keer op bezoek bij de oudste inwoner, Nel Voerman, die vorig jaar 100 jaar is geworden.  zie de foto’s

.DSC_3879oudste (Large)

twittergoogle_pluslinkedinmail