Prins Bas de Snoeper nieuwe prins Deurzakkers

Tijdens een druk bezochte pronkzitting van carnavalsvereniging De Deurzakkers in het dorpshuis De Sprong te Ooij is Bas van Steen (40) zaterdagavond gepresenteerd als de nieuwe prins van de vereniging. Hij volgt daarmee Prins Friso op, die dezelfde avond werd geïnstalleerd als de nieuwe President van de Deurzakkers. In deze hoedanigheid volgt hij Zeger Stappershoef op, die vele jaren het presidentschap heeft vervuld. Bas van Steen, alias Bas d’n Snoeper, is in het dagelijks leven commercieel medewerker bij Papyrus. Hij is de 45e prins van de Deurzakkers, welke op 20 januari a.s. 44 jaar bestaat. Prins Bas laat zich dit jaar vergezellen van de pages Daphne, Jessie en Jiska. Deze avond werd afscheid genomen van page Merel, die de afgelopen twee jaar, samen met Daphne, page was. Ook zal hij worden bijgestaan door de adjudanten Jos van Brück en Roel Vink, beiden oud-prinsen van de vereniging. zie de foto’s. (komen nog )

DSC_4179Prins Bas (Large)