Pronkzitting De Deurzakkers in Ooij 16 november 2013

Zaterdagavond  16 november werd in het vernieuwde dorpshuis De Sprong te Ooij weer de eerste pronkzitting van het jubileumjaar van carnavalsvereniging De Deurzakkers uit Ooij gehouden. Voor een goed gevulde zaal traden diverse artiesten uit eigen dorp op. Zo waren er diverse dansen van de dansgardes van de vereniging. De Twinkle Stars traden op met hun showdans, de Engeltjes, “Mag gin naam hebbe” stelde het verdwenen winkelbestand van Ooij aan de kaak en het “Ooijs Grupke” gaf een kookles. Solodanseres Britt toonde weer een geweldige dans en Robbie Weijers zong het jubileumlied, dat speciaal gemaakt is voor dit jaar, als het 44 jarig jubileum van de vereniging gevierd wordt. Tijdens deze avond werd Patricia van der Pol gekozen tot Lid van Verdienste en werd Mies Reijnen benoemd tot Grootste Deurzakker. Driekus en Dokus brachten weer hun Buut en daarna was er een geweldig optreden van de Little Dolls en de Blue Bells met dansen uit het verleden. Er was een Playbackshow met als thema 44 jaar carnaval en als slotact van deze avond was er een geweldig optreden van zanggroep “De Kels” uit Groesbeek, die met hun prachtige “songs” een mooi einde aan deze avond maakten. zie de foto’s.

DSC_4247dansgarde (Large)