CV De Deurzakkers bezoeken pastorie, De jongste en de oudste inwoner.

maandagmorgen ging Prins Friso de Uitsmijter van CV de Deurzakkers in Ooij op bezoek bij pastoor Henk Janssen op de pastorie in Ooij. Voor de pastoor was het de eerste keer dat hij een carnavalsprins in Ooij ontving en daarom kreeg hij uit handen van Prins Friso een replica van “De Ballenmaker” . Na een gezellig samenzijn op de pastorie vertrok het hele gezelschap naar de Kerkdijk in Erlecom, waar eem bezoek werd gebracht aan de familie Janssen-Verriet, waar de jongste inwoner (Suus Janssen) van Ooij/Erlecom woont.  Na het eten van beschuit met muisjes en het maken van de nodige foto’s vertrok men daar weer om een bezoek te brengen aan de oudste inwoonster van Ooij, mevrouw Voerman. Zij kreeg een fruitmand en de carnavalsvereniging hoopt in juli weer bij haar op bezoek te gaan, want dan wordt ze 100 jaar. zie de foto’s.

DSC_3243_jongste

Bezoek pastorie
Bezoek jongste inwoner
Bezoek oudste inwoonster
alt

< Vorige Volgende >