Lieke Corbeek nieuwe jeugdprinses

Tijdens het vrijdagmorgen gehouden schoolcarnaval in basisschool OPWEG te Ooij werd Lieke Corbeek gepresenteerd als de nieuwe Jeugdprinses van de Deurzakkers. Samen met haar pages Isa Meurs en Jasmijn van Orsouw, zal zij het komende carnavalsseizoen carnavalsvereniging De Deurzakkers vertegenwoordigen. De carnaval begon voor de leerlingen met hun eigen carnavalsgebeuren in de klas, waarbij tevens weer de groepsfoto’s werden gemaakt. Daarna volgde een pronkzitting, waarin de nieuwe prinses bekend werd gemaakt. Dit gebeurde door een wedstrijd te houden waaraan alle kandidaten voor het prinsschap meededen. De winnaar van elk onderdeel mocht een enveloppe trekken, waarbij de naam getrokken werd van de afvallers. En zo bleef Lieke over. Ook haar vader Harald Corbeek was in de jaren tachtig jeugdprins van de carnavalsvereniging in Ooij. zie de foto’s.
DSC_0086_Lieke_Corbeek alt

< Vorige Volgende >