DSC_2532_prinsenreceptie

Prinsenreceptie Prins Friso in de Sprong

DSC_2532_prinsenreceptieZondagmiddag vond in dorpshuis De Sprong te Ooij de “Prinsenreceptie” van Prins Friso de Uitsmijter van carnavalsvereniging De Deurzakkers plaats. Al vroeg hadden zich de eerste groepen vrienden, familieleden en bekenden uit Ooij zich in de Sprong verzameld om Prins Friso te feliciteren met zijn uitverkiezing tot Prins van de Deurzakkers. Alle carnavalsverenigingen uit Het Hoog en Het Laag, verenigd in het HeLaHo (Groesbeek, Berg en Dal, Beek, Leuth, Kekerdom en Millingen waren aanwezig. En natuurlijk waren er ook weer vertegenwoordigers van de diverse Ooijse verenigingen,terwijl ook Pastoor Henk Janssen en diaken Peter de Snoo kwamen feliciteren. Er was een speciaal optreden van solodanseres Britt en samen zorgden ze er voor, dat het een prachtige feest werd. Tevens werd de foto van oud-prins Marc de Gas(t)tvrije opgehangen in de eregalerij der oud-prinsen. De muziek werd, zoals vanouds, verzorgd door de Ooij-e-vaars. Ceremoniemeester was Zeger Stappershoef. Zie de foto’s