Veel prijzen voor Ooijse dansgardes van de Deurzakkers

De meiden van de Ooijse dansgardes van de Carnavalsvereniging De Deurzakkers waren zondag aanwezig op het dansgarde festival Dreamdance in Ewijk, dat werd georganiseerd door CV de de Dijkvelders. Daarbij hebben de meiden het geweldig gedaan. Ze gingen naar huis met maar liefst 6x een  1ste,  1x  de 2de en 1x de 4de plaats. De solodanseressen Britt en Lynn behaalden elk de eerste prijs, de Twinkle Stars garde behaalde de  4de prijs en de Little Dolls garde de 2de prijs. Eerste prijzen waren er vervolgens voor de Blue Bells garde, Twinkle stars show, de Little Dolls show  en de Blue Bells show.  Een geweldig eindresultaat. Op 25 maart a.s. wordt in Ooij, in dorpshuis De Sprong, het dansgardefestival gehouden van het HeLaHo, waar ook deze dames weer aan mee gaan doen.

Dansgarde_IMG_4833-1