Heksverbranding in Beek.

Volgens traditie werd ook dit jaar de carnaval weer afgesloten door het verbranden van de heks. Voordat de heks naar beneden  gehaald werd deed Prins John de Feestneus nog een bedankwoordje. Prins John de Feestneus en Jeugdprins Daan d’n Dolle hebben samen de heks naar beneden gehaald. Dit was na een lange carnaval een zware klus. Er kwamen ook dit jaar weer veel bezoekers die de Heks van Beek in rook wilde zien opgaan. Ook de Occupy van de Heksenketel was van de partij en liet de demonstratieborden mee in rook opgaan. Met trots gaf Prins John de Feestneus aan dat hij de eerste prins is die bij de afsluiting een gastprins op bezoek had en wel Prins Marc de Gastvrij(e) van de Deurzakkers uit de Ooij. Na het verbranden van de heks werd er nog veel nagepraat en kwam er bij diverse carnavallisten een enkel traantje in de ogen. Ook dit jaar was het weer een gezellig carnaval. Zie de foto’s van Willy Bos.
Heksverbranding_2012_144
Voor meer foto’s zie web