Schoolcarnaval basisschool Opweg in Ooij

Basisschool Opweg in Ooij organiseerde deze vrijdag haar jaarlijkse schoolcarnaval in Ooij. De morgen werd besteed aan de carnavalsviering in de eigen groepen, waarbij eerst een groepsfoto werd gemaakt. Daarna was de verkiezing van de nieuwe jeugdprins, die voor deze keer een jeugdprinses werd, want Marijn Winkels werd tot jeugdprinses gekozen uit een groep van 19 gegadigden. Samen met haar pages Marthe Willemsen en Annet Buchner, mogen zij het komende carnavalsjaar de jeugdcarnaval gaan leiden. Prins Marc den Erste van carnavalsvereniging De Deurzakkers mocht de nieuwe prinses installeren en ze kreeg vervolgens de sleutel van de school uit handen van leerkracht Cees Burgers. Om 13.00 uur werd gestart met de optocht door het dorp, welke onder zeer gunstige weersomstandigheden plaats vond. zie de foto’s.


DSC_1574_jeugdcarnaval

 alt