DSC_1422_Marc

Marc vd Brink nieuwe prins van de Deurzakkers

Tijdens een geweldige pronkzitting in dorpshuis De Sprong te Ooij is Marc van den Brink, alias Marc de Gas(t)vrije zaterdagavond geinstalleerd als nieuwe prins van carnavalsvereniging de Deurzakkers. Samen met zijn beide nieuwe pages, Daphne en Merel, zal hij het komende jaar de Deurzakkers en het dorp Ooij vertegenwoordigen. Marc is getrouwd met Christel en samen hebben ze twee kinderen en hij is in het dagelijks leven monteur van gasinstallaties. Deze avond werd afscheid genomen van Prins Peter de derde, de Duitenman. De avond zelf was één groot feest. Met hilarische buuts van Tien(nie) & Toon(nie) en Driekus & Dokus, zang van Farce Majeure en NETNIE en een leuke Playback act uit de jaren 60. De dansgarde, in al haar facetten en leeftijdsgroepen, danste de sterren van de hemel en het was een lust om naar te kijken. Deze avond werd ook afscheid genomen van solodanseres Lynn Gerrits, die na acht jaar stopt om een opleiding aan de dansacademie te beginnen. Op emotionele wijze namen haar mede-danseressen afscheid van haar, maar ook zelf nam ze op een mooie wijze afscheid van haar publiek en de rest van de dansgarde. Tijdens deze avond werd ook het a.s. boerenbruidspaar bekend gemaakt, dat op de zaterdag van de carnaval in de onecht wordt verbonden. Dit zijn Moniek Koks en Theo van der Mee geworden.zie de foto’s 

DSC_1422_Marc