Carnaval op basisschool Opweg.

Vrijdag stond de basisschool Opweg helemaal in het teken van het Carnaval. Al bij het begin van de dag werden de kinderen in de klassen bezig gehouden met allerlei carnavalsactiviteiten, waarbij van alle klassen, inclusief de peuterspeelzaal, groepsfoto’s werden gemaakt. na de pauze werd afscheid genomen in de aula van de school van de huidige jeugdprins Jorrit en hij werd opgevolgd door jeugdprins Levi (Verriet), die met zijn pages Dana en Masha het komende jaar, maar vooral het komende carnaval, de carnavalsvereniging De Deurzakkers gaat vertegenwoordigen. Na de presentatie van deze nieuwe prins werd er door alle groepen in de aula opgetreden. Na het gezamenlijk eten op de school, volgde de carnavalsoptocht door de Ooijse straten.
zie de foto’s.
DSC_9716jeugdprins