lynn ewijk

Geslaagd dansweekend in Ewijk

Zondag 13 februari ging de gehele dansgarde op weg naar Ewijk, waar de Dijkvelders hun eerste festival organiseerde.

En wat een ontvangst, met een eigen gastvrouw werden we verwelkomd en naar onze eigen kleedkamer gebracht.

38 meiden, trainsters en ouders die aan de gang gingen om iedereen er weer piek fijn uit te laten zien.

Als eerste was onze jongste solo aan de beurt, Britt Schel. Zij mocht het festival openen, en dat deed ze. Een geweldige dans liet ze aan het publiek zien. Zo dat was ff een goed begin van de dag.

Hierna was het de beurt aan ons Nederlands Festival Kampioen Lynn Gerrits. Wat kan die meid toch dansen. Vele ogen waren dan op haar gericht toen zij haar acrobatiek en andere lenigheid capriolen liet zien. Een luid applaus klonk er dan ook uit de zaal.

lynn ewijk

solo britt ewijk

De Twinkle Stars stonden te popelen om hun gardedans te laten zien. Wat hebben ze hier de afgelopen weken hard voor geoefend. En het ging heel goed meiden, top gedanst.

De 14 meiden van de Little Dolls straalden helemaal toen zij dan aan de beurt waren voor hun gardedans. Wat een prachtige groep is het toch. 14 meiden op 1 podium en zo mooi gelijk alles, daar kun je als trainsters alleen maar trots op zijn.

De Blue Bells vertoonden weer hun klasse op het podium. Een stel enthousiaste meiden die een top dans lieten zien. Na de laatste categorie werd de eerste uitslag bekend gemaakt.En iedereen mocht van de Prins een beker in ontvangst nemen.

Solo Britt :                     1e prijs
Solo Lynn :                   1e prijs

Twinkle Stars :             4e prijs

Little Dolls :                   2e prijs
Blue Bells :                   1e prijsblue bells ewijk

Wat een uitslag, en nu moesten de showdansen nog komen.  De politiemeiden maakte er een heerlijke show van op het podium. Hier kan K3 niet aan tippen. De Motown dans van de Little Dolls was ook weer een groot spektakel, de move zat er helemaal in meiden. En als klapper was daar nog de moderne dans van de Blue Bells. Een super strakke dans met veel uitstraling stond er in het jury rapport, een geweldige groep meiden, top gedaan.Wat wil je nog meer !!!

De uitslag was helemaal geweldig, 3 x een 1e prijs voor de showdansen.

Super gedaan meiden, gefeliciteerd met jullie prijzen.
twinkle stars ewijklittle dolls ewijk

 

En dat verdiende natuurlijk een toeterend tochtje door de Ooij, iedereen mocht horen hoe goed de meiden hadden gepresteerd in Ewijk.