dsc_8083

Pronkzitting 15-01-2011

Zaterdagavond vond in het dorpshuis De Sprong te Ooij de tweede pronkzitting van dit seizoen plaats van CV de Deurzakkers uit Ooij. De volle zaal genoot met volle teugen van het door de Deurzakkers aangeboden programma en het gezamenlijk optreden van de voltallige dansgroep, bestaande uit De Blue Bells, de Little Dolls en de Twinkle Stars, totaal 38 danseressen. Een geweldig optreden. Tijdens deze avond werd afscheid genomen van Prins Roel de Vrolijke Fluiter en hij werd opgevolgd door Prins Peter de Derde, de Duitenman. Tijdens het optreden van het duo Driekus en Dokus werd het nieuwe a.s. boerenbruidspaar bekend gemaakt. Dit zijn Kees Vink en Els van der Meulen, alias Cornelis van de Dikke Mik en Betje van 't Schokkershukske. Zij zullen op zaterdag 5 maart tijdens de Boerenbruiloft in de onecht worden verbonden. Prins Roel werd tijdens zijn aftreedceremonie opgenomen in de club van oud-prinsen, de Ex-cellenties, die tevens voor zijn "aftocht" zorgden. zie de foto's
DSC_7683Blue_Bells  dsc_8083  Proclamatie (klik er op voor vergroting)

De hele pronkzitting staat op 2 Dvd's  en is voor 8 Euro te bestellen bij Herman Leensen ( 024-6632818) 
of Henk Baron. (06-24701354)