Seniorenpronkzitting

De Carnavalsvereniging De Deurzakkers uit Ooij organiseerde zondagmiddag, na de succesvolle Pronkzitting met als onderwerp De Ooijse TV-kantine op zaterdag, een seniorenpronkzitting in het dorpshuis De Sprong te Ooij. Voor een volle zaal werd een deel van de zaterdagavond nog eens over gedaan, aangevuld met een aantal nieuwe optredens, zoals de Playbackshow van de leden van de KBO. Tijdens deze pronkzitting werd de "Ballenmakerspenning" uitgereikt aan Mientje Blom, voor haar jarenlange inzet voor de Ooijse KBO.Prins Roel van de Deurzakkers hing haar de bij deze eretitel behorende onderscheiding om. Ook werd aan diaken Henk Nieuwenhuis zijn onderscheiding uitgereikt, want hij was op de zaterdagavond al verkozen tot  "Grootste Deurzakker"  maar kon toen niet aanwezig zijn. zie de foto's

DSC_3791seniorenpronkzitting