ONS PROGRAMMA

Hallo Allemaal,

De 11e van de 11e komt er weer aan en dan begint het carnavalsbloed weer te kruipen waar het niet kruipen kan. We zijn dus al druk bezig om er weer een fantastisch seizoen van te maken. Om u allen alvast op de hoogte te brengen wat we gaan doen, geven wij hier al vast ons programma.

Zaterdag 20 november om 20.11 uur staat onze eerste pronkzitting op het programma. Deze avond zal de Ooijse TV-kantine u doen verrassen. Tevens maken wij deze avond ons lid van verdienste en grootste Deurzakker bekend.Foot in mouth

Op zondag 21 november hebben we de zitting voor ouderen en minder validen. Hiervoor zullen wij in de week voorafgaand, huis aan huis onze wel bekende loten verkopen en natuurlijk het programmaboekje overhandigen.

In de week van 14 december komt onze dansgarde bij u aan de deur met leuke kerstartikelen. Met deze opbrengst kunnen zij er weer op en top uit blijven zien.

Prins Roel den Erste neemt op zaterdag 15 januari afscheid Cry in onze tweede pronkzitting van het seizoen. Wie-o-Wie wordt zijn opvolger? Cool 

Zondag 16 januari hebben we dan weer de jaarlijkse (zeer) gezellige receptie voor de nieuwe Prins!

Natuurlijk gaan we ook weer met z'n allen lekker carnaval vieren bij Casper en Pierre in de Vink. Noteer deze data alvast in uw agenda:
– Zaterdag 5 maart "Boerenbruiloft"
– Zondag 6 maart "Optocht met aansluitend feest bij de Vink"
– Maandag 7 maart "Matinee bij de Vink" 
– Dinsdag 8 maart 's middags Kindermiddag en 's avonds het geweldige slotbal.

Wij hopen u allen op een van deze dagen te zien en wensen u dan ook een zeer goed carnavals seizoen toe.

Groet,
CV De Deurzakkers