lynn_kampioen_1

Lynn Gerrits N.D.O. Festivalkampioene

 Zondag 28 maart was in Lobith, bij de Ritmische Dansgroep Spijk, het N.D.O (Nederlandse Dansport Organisatie) festival kampioenschap. Deze titel wordt eenmaal per jaar uitgereikt. Hiervoor moet je minimaal 3 keer aan een N.D.O dansfestival hebben meegedaan. Tijdens deze festivals heeft Lynn, solodanseres van CV De Deurzakkers uit Ooij, al zeer goede prestaties geleverd. 1e plaats in Duiven, 3e plaats in Westervoort, 2e plaats in Beek. En nu in Lobith. Een categorie met totaal 6 solodanseressen. Lynn Gerrits was als één na laatste aan de beurt. Ze danste weer een ontzettend mooie dans. Wat waren we toen al trots op haar. Maar de concurrentie was groot. Toen maar wachten op de prijsuitreiking. Het ging nog om een eerste of tweede plaats en toen kregen we de verlossende uitslag te horen, YES LYNN IS FESTIVALKAMPIOEN 2010. Met een score van 251 punten behaalde zij de eerste prijs en werd dus N.D.O. festivalkampioen 2010. Twee mooie bekers mocht ze in ontvangst nemen. Een jaar lang mag Lynn Gerrits deze titel dragen. Wat een top prestatie! Lynn, van harte gefeliciteerd, we zijn super trots op jou !!!
Liefs, Je trainsters en alle supporters. zie de foto's van Jan Master
 


lynn_kampioen_1