img_1291

Ooijse Dansgarde in Topvorm

 Ook dit jaar gingen we met alle groepen naar het festival in Oosterhout.

Maar liefst 27 meiden vol spanning, op weg naar een geweldige dag.

In de nieuwe pakken mochten als eerst de Twinkle Stars hun gardedans laten zien aan het publiek. Wat deden de meiden het weer goed. Zoals de presentator zei, het waren allemaal stralende sterretjes. Daarna waren de Little Dolls. Ze gooide de benen nog hoger als ze normaal al deden.

En wat een concurrentie hadden deze meiden, nog 6 andere groepen.De Blue Bells lieten ook weer een wervelende gardedans zien, waarbij de glimlach zeker niet ontbrak. Vervolgens ging onze solo Lynn Gerrits even een staaltje werk laten zien waar je U tegen zegt. Heel de zaal zat met open mond te kijken naar deze top danseres. De presentator moest na de dans even kijken of alle benen en armen nog wel vast zaten.Na zo’n geslaagde ochtend kon de middag al niet meer kapot.

De showdansen waren aan de beurt in het middagprogramma. De Twinkle Stars begonnen met hun “I’m a Super Star dans”. Wat zagen die meiden er weer geweldig uit met hun mooie dans. Top meiden, super gedaan. De Little Dolls gaven daarna weer een super showdans aan het publiek weg. Geweldig, wat een top meiden zeg. 

En als afsluiter waren er nog de Blue Bells met een showdans die werkelijk spetterden. Diverse acrobatiek stukken met afwisseling van mooie passen, grote klasse.

img_1291

En toen wachten op de uitslag.

Wat was het spannend.

De Twinkle Stars haalde 2 x een 2e prijs

De Little Dolls maar liefst 2 x een 1e prijs

En de Blue Bells een 1e met de garde en een 2e met de show.

Solo Lynn haalde een 1e prijs en met het hoogst aantal punten van de hele dag.

 

Hoe trots kun je zijn op deze danseressen als trainsters !!

Meiden jullie zijn geweldig, super, top!

 

En toen terug naar de Ooij, waar we iedereen ff hebben laten horen welke kampioenen wij als dansgarde hebben.