Boerenbruiloft wordt Boerenbal

 Vanwege familieomstandigheden kan de boerenbruiloft  van ons beoogde boerenbruidspaar Theo en Helma zeer begrijpelijk geen doorgang vinden. Daarom willen we dit jaar aan deze dag een andere invulling geven. Daarom worden bij deze alle Boerenbruiden en Boerenbruiloften van de afgelopen jaren uitgenodigd voor een reünie op het boerenbal. En natuurlijk zijn ook de vele families, vaders en moeders, opa's en oma's, getuigen en andere belangstellenden van harte welkom. We beginnen op 19.00 uur met een Boerenstampottenmaaltijd (bij voldoende deelname), waarna om 20.30 uur met het boerenbal begonnen zal worden. De kleding voor deze avond is natuurlijk boerenkleding, maar iedereen is daar verder vrij in. Als je maar mee doet. De muziek tijdens deze feestavond wordt verzorgd door Disco "Switch"en ook het dweilorkest "De Novio Busband" zal weer aanwezig zijn. De Tonnekesproater Joep Kroes uit Heumen zal een optreden verzorgen. De avond is voor iedereen gratis toegankelijk, maar voor de deelnemers aan het Stamppottenbuffet wordt een bijdrage van € 10,00 gevraagd. Men kan zich opgeven bij Gert Huisman, Nel Huisman, Hanny Veenstra of Tini Huijbers. Het wordt zeker de moeite waard!