465341348_5_de8i

Dansfestival Oosterhout

 Ooijse Danstoppers scoren op alle dansen !!!

Afgelopen zondag zijn we met de 3 groepen van onze dansgarde van CV De Deurzakkers uit Ooij naar Oosterhout gegaan, waar voor de 5e keer het dansfestival werd georganiseerd. Verschillende categorieën werden over de dag verdeeld.

 

Als eerste ging onze solodanseres Lynn Gerrits het podium op. Vol overgave, zoals we van haar gewend zijn, zette ze weer een uitstekende dans neer, werkelijk alles ging super goed.

Vorig week op het festival in Westervoort behaalde zij al een tweede plek met haar solodans.

En nu scoorde ze een eerste plek! SUPER!!

 

Daarna waren de meiden van de Little Dolls aan de beurt met hun gardedans. 9 meiden vol spanning stonden klaar om hun dans te laten zien aan een volle zaal. De benen vlogen de lucht in en de meiden waren vol enthousiasme hun dans aan het vertonen. Normaal is een lach tijdens het dansen moeilijk op het gezicht te krijgen van de meiden, maar nu was er een grote glimlach op hun gezichten te zien. En dat werd dan ook beloond met een derde plaats.

Top meiden!!

 

Hierna gingen de Blue Bells het podium op met de gardedans. Ook hier ging alles perfect, radslagen, overslagen, niks was voor hun teveel. Een enthousiaste groep meiden die ff een staaltje danswerk liet zien. Een 1e plek was ook zeker verdiend. Geweldig!

 465341348_5_de8i img_2213

 

En dan onze kleine meiden van de Twinkle Stars. Hun Pinocciodans was dan ook eindelijk aan de beurt. Na lang wachten mochten zij hun dansje laten zien. Wat is dat toch geweldig om te zien, zulke mooie meiden die een leuke dans maakten van Pinoccio.

En ze stonden ook te springen op het podium toen hun dans beloond werd met een eerste plek.

Meiden, ga zo door !!!

 

En dan waren nog de 2 showdansen aan de beurt van de Little Dolls en Blue Bells.

 

High School Musical was het thema van de Little Dolls. Een meiden en jongens groep vertoonden samen een geweldige dans in Oosterhout. Een luid applaus klonk uit de zaal nadat iedereen genoten had van deze dans. En ook hier scoorden de meiden weer een beker, een 3e plek werd behaald. Een zeer verdiende plek.

 

En als laatste, maar zeker ook een zeer goede afsluiter voor de geweldige dag was de showdans van de Blue Bells. Tijdens onze eigen pronkzitting hadden we al veel goede reacties gekregen, maar tijdens zo’n festival is het altijd maar weer afwachten.

Maar ook hier was het weer een verbluffend goed optreden. Niet alleen onze Ooijse supporters gingen tekeer na afloop van de dans, ook het overige publiek liet goed merken dat dit toch wel een superdans is. En ja, ja, ook hier scoorden de meiden een 1e plek.

 

Na afloop van het festival hebben we dan ook de hele Ooij laten weten dat de meiden  topprestaties hebben geleverd. Met maar liefst 4 EERSTE  EN 2 DERDE PLEKKEN gingen we toeterend door de Ooij. Alle dansen zijn beloond met een prijs.

MEIDEN, JULLIE ZIJN ALLEMAAL TOPPERS