Sluitingsavond van de Deurzakkers

Dinsdagavond vond de afsluiting van de carnaval van de Deurzakkers plaats in de feestzaal van café Vink te Ooij. Tijdens deze avond bracht prins Stanley van de Cavalieren uit Beek een bezoek aan de Deurzakkers, samen met prins Sil van de Polderschuupers uit Kekerdom. Met muziek van Henk de Trucker en een optreden van de enige echte Ooijse "Elvis" werd het weer een gezellige avond. De Beekse Cavalieren verlieten, samen met burgemeester Paul Wilbers, ruim voor 24.00 uur de Ooijse feestzaal om in Beek getuige te kunnen zijn van het "heksverbranden", maar de Kekerdomse Prins bleef samen met zijn Ooijse collega achter om gezamenlijk het einde van de carnaval in te gaan. Nadat de steken werden afgedaan, ging men toch nog enige tijd in een feestelijke stemming door om diep in de nacht "echt af te sluiten". zie de foto's