22e Boerenbruiloft in Ooij

Tijdens de Boerenbrullof 2009 in zaal de Vink te Ooij werden Drieka van de Waoterkant en Willem de Bloazer voor één dag in de onecht verbonden. Een deel van de familie was met de huifkar van de Kasteelschehof, samen met de bruidegom naar Erlecom gereden om daar de kersverse bruid op te halen om vervolgens gezamenlijk vanaf de Sint Hubertusweg terug te lopen naar de feesttempel bij de Vink. Na "huwelijksceremonie" volgde een stevige boerenmaaltijd en maakte het hele gezelschap zich op voor de druk bezochte receptie, waarna de feestavond kon beginnen. Met de voortreffelijke muziek van DJ William Bach met zijn discotheek "Switch" was het niet moeilijk om de stemming er in te krijgen. De hele avond waren er optredens van de dweilorkesten "Bar Wah" en de "Novio Busband" ter verhoging van de sfeer. Ook carnavalsvereniging "De Deurdouwers" uit Millingen aan de Rijn kwamen de bruiloft met een bezoek vereren en hadden als cadeau een optreden van de Millingse zanger/entertainer Arno Kolenbrander meegebracht.  zie de foto's